Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (3.68 secunde)
Steagul a devenit si simbolul lipsei de respect al autoritatilor fata de comunitatea secuiasca. Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a fotografiat alaturi de lideri ai UDMR in timp ce tinea in mana steagul Tinutului Secuiesc.
Nationalismul era convingerea acestor comunitati ca sunt discriminate din cauza identitatii lor, circumscrise de un trecut comun, si ca abolirea acestei discriminari, absolut necesara pentru imbunatatirea vietii prezente a membrilor lor, precum si pentru valorificarea sanselor vizand dobandirea unui maret viitor comun, depinde de edificarea unei organizari politice proprii â€" statul national â€" apta a le permite sa se conduca prin ele insele si sa le garanteze libertatea, demnitatea, bunastarea, securitatea si durabilitatea.
Alex Stanila) CCR are rolul primordial de a garanta respectarea drepturilor conferite cetatenilor prin Constitutie. Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... - Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii:
Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane a primit, prin suplimentarea bugetului Ministerului Culturii si Cultelor, 300.000 de lei pentru lucrarile de amenajare, intretinere si restaurare executate in cursul acestui an la Palatul Patriarhiei, Resedinta Patriarhala si Manastirea Antim.
Vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, a participat luni la Bruxelles la sedinta Comisiei de extindere a Partidului Popular European, unde s-a dezbatut problema primirii de noi membri in PPE.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Parlamentarii, dupa o vacanta ciuntita de sesiuni extraordinare si activitati de partid, revin in banci, senatorii avand parte de o „clasa“ noua, in Palatul Parlamentului. Temele sesiunii de toamna vor fi, in principal, definitivarea legislatiei privind integrarea europeana si schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor.
Amintind lungul sir al evenimentelor in care membrii ai partidului Actiunea Populara au suferit represalii pentru a „li se inchide gura”, Max Badin, presedintele AP Constanta, a subliniat in cadrul unei conferinte de presa de vineri, 7 octombrie a.c., ca furtul de acum trei zile din sediul AP a fost in fapt o noua incercare de intimidare.
Libertatea informeaza:Ford lanseaza la Geneva B-Max Ford lanseaza astazi, 1 Martie 2011, la Geneva, un concept misterios, despre care se stie doar ca va fi fabricat in uzina din Craiova. ... Se pare ca e vorba de monovolumul compact denumit B-Max.
Prezentatorul TV Lucian Mandruta a ramas fara contul de Facebook de joi, dupa ce cineva l-a raportat ca fiind fals. Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Potrivit ziarului Libertatea, Rocsana Marcu a incheiat colaborarea cu Prima Tv si a ramas somera. ... Potrivit Pro Tv Magazin, Rocsana Marcu a luat aceasta decizie pentru a se ocupa de cresterea celor doua fetite ale sale, Mayra si Indira.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Saptamana si plecarea de la Pro TV. Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. Ultimul care va merge in barca lui Dan Voiculescu se pare ca este Mihai Petre, juratul concursului "Romanii au talent", scrie libertatea.ro.
Ieri, la propunerea sa, Cristian Boureanu a fost suspendat pentru un an din partid pentru declaratiile „nefondate“ facute de acesta. Delegatia Permanenta a PNL a decis ieri suspendarea deputatului Cristian Boureanu pe o perioada de un an din calitatea de membru al acestei formatiuni politice.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie a anuntat ieri ca si-a dat demisia din partid.
Sandra Izbasa, campioana olimpica la LONDRA 2012 in proba de sarituri, l-a impresionat pana la lacrimi pe antrenorul coordonator al lotului national de gimnastica, Octavian Bellu. Sandra Izbasa s-a dus imediat dupa festivitatea de premiere la Octavian Bellu, si-a scos medalia si a pus-o la gatul antrenorului.
www.libertatea.ro informeaza: ... Tennis World USA, o respectata publicatie de specialitate din Statele Unite, anunta ca Simona Halep va incasa 1,7 milioane de euro anual de la Nike, cu 800.000 de euro mai mult decat suma pe care o lua de la Adidas.
google-analytics.com